Βρεφονηπιακός Σταθμός

Ο κήπος της Γιαγιάς

 • Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας
 1. Το σχολείο λειτουργεί από τις 7:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.
 2. Το σχολείο μένει κλειστό τις επίσημες αργίες και ένα μήνα (25 εργάσιμες ημέρες) το καλοκαίρι (Αύγουστο). Για τις ακριβείς ημερομηνίες το σχολείο ενημερώνει τουλάχιστον 20 μέρες νωρίτερα.
 3. Δελτίο δραστηριοτήτων: Καθημερινά η δασκάλα του παιδιού, συμπληρώνει το δελτίο δραστηριοτήτων, ώστε να περιγράψει την ημέρα του παιδιού στο σχολείο, στους γονείς. Το δελτίο αυτό βρίσκεται στην τσάντα του παιδιού.
 4. Ανακοινώσεις: Αρκετά συχνά, μαζί με το δελτίο δραστηριοτήτων θα βρίσκετε και ανακοινώσεις μας για διάφορα θέματα.
 5. Σχολικό λεωφορείο: Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στο ραντεβού με το σχολικό λεωφορείο τουλάχιστον λίγα λεπτά νωρίτερα. Το σχολικό βρίσκεται στον δρόμο για να εξυπηρετήσει διαδοχικά πολλούς γονείς. Κάθε ένας που αργεί προσθέτει χρόνο αναμονής σε όλους τους επόμενους, γεγονός ιδιαίτερα άσχημο σε κακές καιρικές συνθήκες.
 6. Τα παιδιά είναι παιδαγωγικά σκόπιμο να έρχονται και να φεύγουν από το σχολείο με βάση ένα συγκεκριμένο χρονικό πρόγραμμα. Σε περίπτωση που αυτό δεν μπορεί να γίνει, επικοινωνήστε μαζί μας για να βρεθεί η πιο σωστή παιδαγωγικά λύση.
 7. Σε περίπτωση απουσίας πάντα να ενημερώνετε τηλεφωνικά το σχολείο. Είναι απαραίτητο για εμάς να γνωρίζουμε τους λόγους της απουσίας, ειδικά αν πρόκειται για κάποια ασθένεια. Ενημερώστε επίσης για το πότε θα επιστρέψει το παιδί στο σχολείο ώστε να περάσει το σχολικό.
 8. Τα παιδιά παραδίδονται μόνο στα άτομα που μας έχουν ορίσει οι γονείς και γνωρίζουμε. Για οποιαδήποτε αλλαγή είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά και το άτομο που θα παραλάβει το παιδί να μας επιδείξει αστυνομική ταυτότητα.
 9. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος προς τις τάξεις οποιουδήποτε δεν γνωρίζουμε. Αν κάποιος δικός σας άνθρωπος (π.χ. παππούς ή γιαγιά) θέλουν να έρθουν να δουν το παιδί σας, είναι ευπρόσδεκτοι μόνο αν μας έχετε ενημερώσει και έχουν μαζί τους ταυτότητα.
 10. Η πληρωμές των διδάκτρων γίνονται στην αρχή του μήνα ή κατόπιν ειδικής συμφωνίας. Σε περίπτωση διακοπής φοίτησης μέσα στη διάρκεια της χρονιάς το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει ως αποζημίωση τα δίδακτρα του επόμενου μήνα.
 11. Το σχολείο μας το επισκέπτεται παιδίατρος τουλάχιστον μια φορά τον μήνα.
 12. Τα παιδιά είναι ασφαλισμένα για την παραμονή τους στις εγκαταστάσεις μας και στο σχολικό λεωφορείο.
 13. Στο Σταθμό μας μπορούν να εγγραφούν παιδιά ηλικίας από 2 μηνών και άνω. Οι εγγραφές γίνονται καθ΄ολη τη χρονιά, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις. Για την εγγραφή του παιδιού είναι απαραίτητα τα εξής:
  (α) Ληξιαρχική πράξη γέννησης ή βάπτισης ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,
  (β) Πιστοποιητικό υγείας από τον παιδίατρο του παιδιού,
  (γ) Φωτοτυπίες του Βιβλιάριου Υγείας και
  (δ) Τέσσερις (4) φωτογραφίες του παιδιού.

 

 • Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας.
  Επικοινωνήστε με την Διεύθυνση του σχολείου στα τηλέφωνα - email επικοινωνίας.

 

 Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός "Ο Κήπος της Γιαγιάς"  εξυπηρετεί τις περιοχές Παλαιού Φαλήρου, Νέα Σμύρνη, Αλίμου, Αγίου Δημητρίου και Καλλιθέα.

2019 © COPYRIGHT Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ® ALL RIGHTS RESERVED | DESIGN & DEVELOPMENT KIDCOM | POWERED BY BRAINART | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ