Βρεφονηπιακός Σταθμός

Ο κήπος της Γιαγιάς

  • Βρεφονηπιακός Σταθμός "Ο Κήπος της Γιαγιάς"

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός "Ο Κήπος της Γιαγιάς" ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009.

 

"Ο Κήπος της Γιαγιάς" διατηρεί μόνιμο - σταθερό προσωπικό, αναλαμβάνει παιδιά από 2 μηνών και βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τους γονείς. Η φροντίδα του κάθε παιδιού και των ιδιαίτερων αναγκών του αποτελεί την προτεραιότητά μας.

 

Σ’ ένα ζεστό, ιδιόκτητο χώρο, σε πάροδο κεντρικού δρόμου του Παλαιού Φαλήρου, προσφέρουμε υψηλό επίπεδο ημερήσιας φροντίδας για το παιδί. "Ο Κήπος της Γιαγιάς" λειτουργεί μ’ επαγγελματισμό κι ευθύνη, χωρίς να χάνει το συναίσθημα!

 

Το πρόγραμμα των καθημερινών δραστηριοτήτων μας ετοιμάζεται πάντα με αγάπη

Βασικό άξονα λειτουργίας αποτελεί η ιδιαιτερότητα της παιδικής ψυχολογίας και στόχο η πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του κάθε παιδιού.

 

Όσο για τον χώρο; Είναι έτσι διαμορφωμένος ώστε να διευκολύνει το εκπαιδευτικό έργο, απόλυτα ασφαλής, με σύγχρονες μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας και διακόσμηση που θυμίζει κάτι από… το παιδικό δωμάτιο των ονείρων!

 

 Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός "Ο Κήπος της Γιαγιάς"  εξυπηρετεί τις περιοχές Παλαιού Φαλήρου, Νέα Σμύρνη, Αλίμου, Αγίου Δημητρίου και Καλλιθέα.

2019 © COPYRIGHT Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ® ALL RIGHTS RESERVED | DESIGN & DEVELOPMENT KIDCOM | POWERED BY BRAINART | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ