Βρεφονηπιακός Σταθμός

Ο κήπος της Γιαγιάς

  • Σεμινάρια Γονέων

Blog

Τα Σεμινάρια απευθύνονται στους γονείς -μητέρες και πατέρες των παιδιών του Βρεφονηπιακού Σταθμού μας όλων των ηλικιών- που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τα θέματα που είναι συνυφασμένα με το μεγάλωμα των παιδιών τους και που επιθυμούν να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται οι ίδιοι μαζί με τα παιδιά τους.

 

Στόχος των σεμιναρίων είναι να βοηθήσουν τους γονείς στην απόκτηση των δεξιοτήτων εκείνων που είναι σημαντικές για το ουσιαστικό μεγάλωμα των παιδιών τους σήμερα. Όπως επίσης το να επεξεργαστούμε, μαζί με τους γονείς, το πώς χτίζουμε μια κοινή βάση ασφάλειας, αγάπης και εμπιστοσύνης, τόσο μεταξύ των συντρόφων όσο και μεταξύ γονέων και παιδιών.

 

 

Τα σεμινάρια είναι βιωματικά και αξιοποιούν εκπαιδευτικό υλικό και διαδραστικές ασκήσεις.

 

Tα σεμινάρια υλοποιούνται στο Παιδικό Εργαστήρι του Παλαιού Φαλήρου: www.pedikoergastiri.gr

 

Για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των μπορείτε να ενημερώνεστε απο το blog του Σταθμού ή με ενα τηλεφώνημα στην Διεύθυνση του σταθμού.

 

 Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός "Ο Κήπος της Γιαγιάς"  εξυπηρετεί τις περιοχές Παλαιού Φαλήρου, Νέα Σμύρνη, Αλίμου, Αγίου Δημητρίου και Καλλιθέα.

2019 © COPYRIGHT Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ® ALL RIGHTS RESERVED | DESIGN & DEVELOPMENT KIDCOM | POWERED BY BRAINART | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ