Βρεφονηπιακός Σταθμός

Ο κήπος της Γιαγιάς

  • Τμήματα Βρεφονηπιακού Σταθμού

ΒΡΕΦΙΚΟ Τμήμα
απο 2 μηνών εως 2 ετών

Η τάξη των βρεφών παρέχει τις στρατηγικές για χτίσιμο θετικών σχέσεων και βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν την ικανότητα τις αυτό-ρύθμισης καθώς και να αντιδρούν στα ερεθίσματα μέσα σε ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.

περισσότερα

ΜΕΤΑΒΡΕΦΙΚΟ Τμήμα
2 ετών

Τα παιδιά στην ηλικία των δύο (2) χρονών είναι περίεργα και βιαστικά να εξερευνήσουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας όλες τους τις αισθήσεις. Επίσης τα παιδιά της ηλικίας αυτής κατακτούν τις δεξιότητες αυτοεξυπηρέτησης απίστευτα γρήγορα.

περισσότερα

Α' ΠΡΟΝΗΠΙΟ
3 ετών

Στην υπέροχη ηλικία των τριών (3) ετών όλα συμβαίνουν πάρα πολύ γρήγορα. Ως δάσκαλοι απολαμβάνουμε την απίστευτη πρόοδο που σημειώνουν τα παιδιά κατά την διάρκεια ενός μόνο έτους.

περισσότερα

Β' ΠΡΟΝΗΠΙΟ
4 ετών

Τα παιδιά στην ηλικία των τεσσάρων (4) ετών βρίσκονται στην κορύφωση της περιέργειας και του ενδιαφέροντος τους να εξερευνήσουν τον κόσμο που αποκαλύπτεται μπροστά τους.

περισσότερα

 

 Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός "Ο Κήπος της Γιαγιάς"  εξυπηρετεί τις περιοχές Παλαιού Φαλήρου, Νέα Σμύρνη, Αλίμου, Αγίου Δημητρίου και Καλλιθέα.

2019 © COPYRIGHT Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ® ALL RIGHTS RESERVED | DESIGN & DEVELOPMENT KIDCOM | POWERED BY BRAINART | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ